• Начало
  • Вход
  • Регистрация
  • Торенти
  • Каталози
  • Помощ
  • Екип 
 
 
 
Детайли за торента "Microsoft Office 2007 Enterprise UG VL DVD-ZWTiSO"
ИмеMicrosoft Office 2007 Enterprise UG VL DVD-ZWTiSO
Реклама
СвалиТрябва да сте регистрирани за да свалите торента
Картинки  
ОписаниеБезспорно това, което прави най-силно впечатление при Office 2007, е изцяло обновеният интерфейс при отделните програми. Познатите менюта и бутони са заменени от динамични, в комбинация със самоотварящи се помощни прозорци, където са достъпни инструментите.MS Office 2007 Office действително предлага нови възможности в комбинация с изцяло обновения, изчистен потребителски интерфейс.Едно обаче е несъмнено: амбициите на Microsoft да запазят лидерската си позиция в лицето на Office са големи и това си личи все по-ясно, тъй като при офис пакета вече е наблегнато и на разширените възможности за работа в екип. В случая това е Sharepoint – ключовата нова технология, благодарение на която всички приложения от пакета поддържат колаборативен режим на работа.Всяка от програмите в офис пакета е претърпяла множество промени, като това е най-силно осезаемо при текстообработващата програма Word. Повечето познати ленти с инструменти, както и менютата просто са скрити и са достъпни само тогава, когато имате нужда от тях.

Идеята на въпросните динамични помощни менюта е следната: да покажат на потребителите най-важните и полезни опции и функции, свързани с текущия им проект, т.е. така се елиминира нуждата от лутане и търсене из множеството менюта и опции.

На мястото на познатите от старите версии класически полета с инструменти вече са разположени прозорци, интуитивно подредени в категории. В тях резидират различни бутони, като те динамично се променят в зависимост от конкретната дейност, с която се е захванал потребителят.

Да речем, когато бъде избрана дадена таблица, Word показва специално меню с опции, свързани само с форматирането на таблицата. Ако курсорът на мишката се отдалечи от таблицата, въпросното поле се скрива в реално време, като това става с приятен визуален ефект.

Интерес при Wоrd представлява и възможността за динамичен преглед на промените, без те да бъдат извършени на практика. Например избира се даден текстов пасаж или съдържанието на целия документ, след което при преместването на курсора на мишката над иконката за промяна на шрифта Word автоматично го променя в документа, но в режим за предварителен преглед. При преместването на мишката извън полето за свойствата на шрифта текстът автоматично се връща в първоначалния си вид.

Новият шрифт, използван по подразбиране в Word, вече е не познатият Arial, а Calibri. Calibri е приятен за окото шрифт, който е изключително лесен за разчитане.

Що се отнася до Excel, промените при него са по скоро козметични, разбира се, като се абстрахираме от цялостно обновения интерфейс и съответно променения начин на работа, глобално валиден за всички приложения от настоящия офис пакет на Microsoft.Сред най-значимите нововъведения в Excel могат да бъдат изброени опцията за условно цветово форматиране за фона на клетките в зависимост от тяхната стойност. Налична е и възможност за нагледна визуализация на конкретната стойност за избраната клетка чрез графична лента, наречена Data Bar.

Вече няма да ви е необходим и отделен RSS четец, защото Outlook 2007 поддържа възможност за синдикация с RSS емисии.

============================================

this dvd includes:Office Ent 2007

Office Pro Plus 2007

Office Project Pro 2007

Office Visio Pro 2007За Office Suits: VB48G-H6VK9-WJ93D-9R6RM-VP7GT

За Office Application: HCFPT-K86VV-DCKH3-87CCR-FM6HW


NFOView NFO (5.86 kB)
ТипПрограми-ISO
Сийдър(и)За последно е бил видян 0:03 преди
Размер2.54 GB (2,726,088,359 байт)
Оценка
: 4.9 / 5 (4.9 от 5 с 62 Гласове)        (Log in to rate it)
Добавен2007-05-15 14:22:52
Видян21741
Изтеглен13004
Свален7195 пъти
Качил N/A 
Файлове
[Покажи списък]
3 файлове
Пиъри2 сийдъри, 0 лийчъри = 2 пиъри


   

Powered by Energy-Torrent (c) 2016
За контакти: admin_at_energy-torrent.com
За нарушени Авторски Права пишете на: a_prava_at_energy-torrent.com